Gjeldskonsolidering: De Viktige Tingene

Står du overfor en urolig økonomisk situasjon som du føler at det ikke er noen vei ut av? Er dine månedlige utgifter maksimert, slik at du føler deg mye mindre enn fanget opp på regningene dine? I så fall kan gjeldskonsolidering gi noen lettelse. Denne planen hjelper deg med å kombinere regninger til én betaling som ofte er enklere å administrere. Fortsett å lese for å lære mer.

Når du sjekker inn i gjeld konsolidering programmer, aldri anta at krav om å være non-profit er indikatorer på troverdighet. Noen bedragere stjele begrepet og gjøre avtaler som er dårlige for forbrukeren. Gjør alltid din forskning på ethvert selskap du tenker på å jobbe med.

Det er mange typer gjeldskonsolidering lån der ute. Noen av dem inkluderer en hjemme egenkapital linje av kreditt, et hjem egenkapital lån og et personlig lån. Før du velger den typen lån du vil ha, bør du tenke på hva priser og avgifter er for hver enkelt. Finn ut hvilken som er best for deg.

Et hjem egenkapital lån eller en linje av kreditt er et godt alternativ hvis hjemmet ditt er betalt. Du kan i utgangspunktet låne penger og bruke hjemmet ditt som sikkerhet. Lån akkurat nok til å betale gjelden din og gjøre lånebetalinger i tide. Du kan trekke fra interessene du betaler på lånet ditt fra skattene dine.

Vurder å be familien din om et gjeldskonsolideringslån. Hvis du er pålitelig og har en familie med midler, kan dette være den billigste veien til gjeldskonsolidering. De betaler ned gjelden, og du betaler dem til en rente som er gunstigere enn en bank ville tilby i en spareplan. Det kan være en stor seier for alle involverte.

Noen kreditorer vil vurdere gjelden din som nedbetalt hvis du kan gi dem nok penger til å dekke 70% av det du skylder dem. Kontakt dine forskjellige kreditorer for å se om de er interessert i denne typen betalingsordning. Prøv å samle så mye penger som mulig, slik at du kan gi et rimelig tilbud til kreditorene dine.

Gjeldskonsolidering betyr ikke bare at selskaper snakker med andre selskaper på dine vegne. Hvis du fortsatt er i stand til det, er et tradisjonelt banklån sannsynligvis den smarteste måten å komme seg ut av gjeld. Et lån fra en bank eller en kredittunion gir ikke de samme ulempene som andre gjeldskonsolideringsmetoder gjør.

Husk at gjeldskonsolidering ikke er for alle. Du er en god kandidat hvis du har flere gjeld som medisinske regninger, kredittkortregninger, personlige lån, usikret gjeld, inkassokontoer, etc. Tenk på renten din fordi hvis de er over 15%, betaler du for mye med økonomiske kostnader hver måned, som er penger som du kan spare eller bruke for pensjonskontoen din. Til slutt, vurdere om du har en hard tid å gjøre minimumsbetalinger, har kommet bak nylig, eller er nær dine grenser. Hvis disse gjelder for deg, kan gjeldskonsolidering være en løsning.

Gjeldskonsolidering kan være et flott alternativ hvis du drukner i gjeld, men bare hvis du tar deg tid til å forstå det først. Ved å gjennomgå denne artikkelen, bør du nå ha en grunnleggende ide om ins og outs av gjeld konsolidering. Vurder denne informasjonen nøye, da den har makt til å hjelpe deg med å ta en god økonomisk beslutning som vil være til nytte for familien din.